Beroepsopleiding

Beroepsopleidingen

Voor diverse functies is het mogelijk om in het Lievensberg ziekenhuis een beroepsopleiding te volgen. Voor deze opleidingen is het Lievensberg ziekenhuis in het bezit van een landelijke erkenning. Het betreft de hierna aangegeven functies. (Klik op de betreffende functie om de bijbehorende informatie zichtbaar te maken)

verpleegkundige MBO-niveau

---------------
Voor het schooljaar 2013-2014 bestaan geen opleidingsmogelijkheden.

verpleegkundige MBO-niveau; verkort 3-jarig traject

---------------
Voor de start in februari 2014 kunt u solliciteren in de periode van juli 2013 tot oktober 2013

verpleegkundige HBO-niveau

---------------
Voor het schooljaar 2013-2014 bestaan nog opleidingsmogelijkheden. U kunt solliciteren tot 1 april 2013.

operatie-assistent
---------------
Voor deze opleiding zijn voor het studiejaar 2013-2014 geen opleidingsplaatsen meer beschikbaar.
anesthesiemedewerker

medewerker steriele
medische hulpmiddelen

---------------
Voor het schooljaar 2013 bestaan geen opleidingsmogelijkheden.

radiodiagnostisch laborant

Gewijzigd: 20 maart 2013