Vrijwilligers

Wilt u graag iets betekenen voor een ander of zoekt u een zinvolle manier om uw vrije tijd te besteden?
Denk dan eens aan vrijwilligerswerk binnen het Lievensberg ziekenhuis. In ons ziekenhuis zijn al veel mensen actief om op vrijwillige basis het korte of langere verblijf van onze patiënten te veraangenamen. Vrijwilligheid betekent echter geen vrijblijvendheid. Dit betekent voor ons ziekenhuis dat wij zorgen voor een goede inwerkperiode. Voor de vrijwilliger betekent dit dat hij/zij zich vier tot maximaal twaalf uur per week beschikbaar stelt voor zijn/haar taak.
Als vrijwilliger krijgt u weliswaar niet betaald voor uw werkzaamheden, maar uw inzet, vaak samen met anderen, levert vaak wél veel op. Leuke contacten, werkervaring, voldoening en vooral veel plezier in het werk. Vrijwilligerswerk geeft vaak net dat beetje extra voor de patiënt wat erg gewaardeerd wordt. Soms is een luisterend oor al voldoende.

Bent u minimaal 20 jaar, staat u open voor een ander en kunt u zich aanpassen? Hebt u verantwoordelijkheidsgevoel en bent u dienstverlenend ingesteld? Hebt u geen moeite met de geheimhoudingsplicht ten aanzien van alle informatie over en vertrouwelijke mededelingen van patiënten? In dat geval is vrijwilligerswerk bij Lievensberg wellicht iets voor u!
N.B.: als u een uitkering heeft, moet u de uitkerende instantie toestemming vragen of u vrijwilligerswerk mag doen.

Graag uw aandacht: voor 2013 zijn er geen vrijwilligersvacatures meer beschikbaar.

Lievensberg ziekenhuis
Dienst Personeel & Organisatie
4600 AC Bergen op Zoom
U kunt uw gegevens per e-mail versturen naar: PenO@lievensberg.nl