Route en parkeren

Openbaar vervoer
Vanaf het N.S. Station Bergen op Zoom neemt u de stadsbus richting Ziekenhuis. U stapt uit bij de halte Ziekenhuis. Deze halte is gelegen aan de voorzijde van het ziekenhuis. Kijk voor actuele reisinformatie op www.9292.nl of op de website van Goed bezig BUS.

Vanuit Roosendaal
U neemt de A58 richting Bergen op Zoom/Vlissingen. Vlak voor Bergen op Zoom (knooppunt Zoomland) neemt u de afslag richting Vlissingen/Antwerpen. Ongeveer 500 meter verder neemt u vervolgens de afslag Bergen op Zoom. Direct na de afrit slaat u bij het stoplicht linksaf, daarna direct weer de eerste straat links (Pasteurlaan). Aan het einde volgt u de bocht naar rechts. U bevindt zich dan op het Boerhaaveplein en u ziet het ziekenhuis direct voor u liggen. U kunt parkeren op het Boerhaaveplein. Weergeven in Google Maps 

Vanuit Vlissingen
U neemt de A58 richting Bergen op Zoom en vervolgens de afslag Bergen op Zoom. Direct na de afrit slaat u bij het stoplicht linksaf, daarna direct weer de eerste straat links (Pasteurlaan). Aan het einde volgt u de bocht naar rechts. U bevindt zich dan op het Boerhaaveplein en u ziet het ziekenhuis direct voor u liggen. U kunt parkeren op het Boerhaaveplein.
Weergeven in Google Maps 

Naar de dienst Personeel & Organisatie?
De dienst Personeel & Organisatie van Ziekenhuis Lievensberg is gevestigd in de personeelsflat; de Fabiolaflat. Dit gebouw is gelegen achter het ziekenhuis. Kijkend op de hoofdingang van het ziekenhuis gaat u rechtsaf en meteen links (Van Swietenlaan). U loopt dan recht op de Fabiolaflat af, een laag gebouw gelegen tussen bomen. 
Weergeven in Google Maps

 

Laatst gewijzigd: Mei 2013