Oproepkrachten

Flexibel werken
Wilt u wel werken, maar wilt u uzelf om persoonlijke/praktische redenen voorlopig nog niet al te zeer vastleggen? Dan kunt u kiezen voor een lossere arbeidsrelatie met het Lievensberg ziekenhuis. U kunt immers voor diverse functies op oproepbasis bij Lievensberg ingezet worden. U krijgt dan een voorovereenkomst waarin de arbeidsvoorwaarden worden vastgelegd. U wordt vervolgens benaderd als er binnen Lievensberg behoefte is aan extra inzet. Op moment van de oproep kunt u zelf bepalen of u wel/niet op het gevraagde tijdstip kunt werken.
Een oproepbasis geeft u ook de gelegenheid om wat breder binnen het ziekenhuis rond te kijken, de sfeer te proeven, alvorens u besluit te solliciteren naar een functie op een bepaalde afdeling. Voorwaarde voor de oproepmedewerker is dat hij/zij beschikt over de nodige relevante werkervaring en met enige regelmaat één of meerdere diensten zou kunnen worden ingezet. Als oproepmedewerker heeft u bij sollicitatieprocedures de status van interne kandidaat.
Wanneer u interesse heeft om te werken als oproepkracht, verzoeken wij u een sollicitatiebrief te sturen.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Lievensberg ziekenhuis
Dienst Personeel & Organisatie
4600 AC Bergen op Zoom

U kunt uw gegevens per e-mail versturen naar: Peno@lievensberg.nl